Espanjan Super Cup aloittaa turnauksen ensimmäisen osan, sillä Barcelonassa ja Real Madridissa alkaa Camp Nou, jossa Messi on Espanjan Super Cupin historian paras hyökkääjä. Hän pelasi 15 Espanjan Super Cup -pelissä, sai 12 maalia ja voitti 7 pokaalia. Osta Jalkapallo Pelipaidat, katsele Espanjan Super Cupia ja todista legendaarinen hetki yhdessä.

Espanjasta lähtien Messi on soittanut 15 kertaa Espanjan Super Cupissa, hänen ensimmäinen näyttelyssään turnauksessa 2006-2007, kun Messi pelasi espanjaa vastaan ​​ensimmäisen pöydän etupuolella ja 90 minuuttia Nou Leiri. Messin ensimmäinen tavoite Espanjan Super Cupissa sijoittui kaudella 2009-10, jolloin hän teki debyyttinsä Athletic Bilbaon ottelussa. Messi-jalkapallo-paidat ovat erittäin kuumia, erityisesti Messin lasten jersey. Nyt tilaa Messi pelipaidat, nauti turvallisesta ja nopeasta verkkokaupasta!

Jos se voittaa Real Madridin tällä kertaa, hän on voittanut Espanjan Super Cupin määrän 8, Barcelonan pokaalin ollessa 31 ja hän jakaa ennätyksen Iniestaan. Espanjan Super Cupissa Messi on viisi kertaa Espanjan Super Cupissa murtautumassa Real Madridin edestä, neljä kertaa Sevillan oven takia, 3 kertaa Athletic Bilbaon oven takia. Betisille hän oli tiimin jäsen, mutta hän jätti pelin, ja hän puuttui Real Madridista ja Athletic Bilbaosta. Käy Paras Jalkapallo Pelipaidat myymälä ja nauti enemmän yllätyksiä.